top of page
Search
Writer's pictureAlexandra Dragomir

Actiune, co-op si adrenalina in VR cu Gambit!

Cei care sunt familiarizati cu realitatea virtuala au mai auzit de Gambit!, un joc cu care XREAL Games ne amenintau inca de anul trecut. Acum insa a venit si momentul lansarii, iar trailerul e mai mult decat convingator ca vrem sa punem pana pe el urgent!


Gambit! e un co-op de tip campanie in care iti faci o gasca de jucatori cel putin la fel de pusi pe treaba ca si tine. Insa planurile nu merg niciodata cum iti propui, asa ca cea mai tare lovitura din cariera voastra iese foarte prost si clientul e suparat. Cum facem sa fie bine? Aflam in peste 20 de ore de joc impartite pe mai multe misiuni si harti din care nu lipsesc armele custom, minijocurile cu mize in extra munitie sau alte premii, competitii pentru cele mai multe puncte stranse intr-o misiune, recompense ascunse si bossfights.



Jocul apare oficial in doar cateva zile si va disponibil pentru Meta Quest si PCVR si suport cross-play si e exact genul de experienta shooter fun, care se poate juca cu prietenii, cu miza faina si replici pe masura din partea personajelor. Daca sunteti fani ai shooterelor in care nu totul trebuie sa fie serios si mega periculos cu adrenalina la cote maxime la fiecare colt de cladire, atunci Gambit e aplicatia perfecta.


13 views0 comments

Comments


bottom of page